0

پنجمین نشست وبلاگ نویسان :راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی در سال1393

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:پنجمین نشست وبلاگ نویسان :راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی در سال1393
پنج شنبه 21 اسفند 1393  12:14 AM

بنام خدا

با سلام

ضمن تشکر از دوستان و عزیزانی که در تالار وبلاگ زحمت می کشند، نظرات خود را در مورد سوالات مطرح شده بشرح زیر بیان می کنم:

شما تالار وبلاگ نویسی را چگونه ارزیابی می کنید؟ به نظر بنده تالار موفقی بوده و چون برای کاربران جذابیت دارد تعداد زیادی از اعضاء دارای وبلاگ شده اند.

از کم وکاستی های تالار تا بهترین های تالار بگویید؟ نمی توان گفت کم و کاستی وجود ندارد چون واقعیت اینه که هست خصوصا تو زمینه پاسخگوئی به نظرات و راهنمائی دیگران و همچنین اضافه کردن تنوع قالبها و خصوصا طرح قالبهای جدید که لازمست بیشتر کار بشه و بهترین های تالار هم به نظر بنده آموزش تالار (که پیشنهاد می کنم مرتب این کار تکرار شود) و برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی و همچنین زیر ذره بین قرار دادن وبلاگ ها برای رفع نواقص و رشد آنها می باشد.

چه پیشنهادی برای بهتر شدن تالار وبلاگ نویسی در سال 1394دارید؟ پیشنهاد می کنم معیارهائی که برای انتخاب برترین وبلاگ ها ملاک هست را در معرض دید وبلاگ نویسان بگذارید و در بررسی و کنترلی که روی وبلاگ ها دارید نقاط ضعف و قوت وبلاگ نویسان را به آنها یادآوری نموده و آنها را راهنمائی نمائید،چون وقتی وبلاگ ها خوب و مفید باشند بیننده بیشتری خواهند داشت و این برای سایت هم بسیار خوب و مفید خواهد بود. ضمنا اگر برنامه های فرهنگی و مذهبی وبلاگ ها را بگونه ای که بقیه مطالب را هم در کنارش داشته باشید اضافه کنید ،ضمن انجام کار فرهنگی مناسب می توانید آموزش های لازم را هم با کمک اعضاء به دیگران بدهید. ضمنا به دوستان وبلاگ نویس تذکر دهید که در وبلاگ های خود از تبلیغ در مورد مطالب و موارد غیر دینی و فرهنگی خودداری نمایند و یا آنها را حذف کنید.

راسخون بلاگ چطور بود در سال 1393؟ برای بنده که مدت زیادی نیست و حدود پنج ماه هست که در سایت عضو شدم و شاید سه ماهی بیشتر نیست که وبلاگ نویسی را شروع کردم خیلی خوب و مفید بوده و البته چون تازه کار بودم خیلی از وقت من در سایت برای اینکار گذاشته شده و اکنون هم اینگونه هست که بتوانم خودم را به دیگران برسانم.

بهترین وبلاگی که در راسخون بلاگ دیدید چه وبلاگی بود ؟ با توجه به اینکه بنده سعی کردم همه روزه تعدادی از وبلاگ ها را ببینم و اگرچه سطحی نگاهی به آنها می اندازم تعداد زیادی از وبلاگ ها خوب و مفیدند و مرتب به روز رسانی می شوند و تعدادی هم کم کار ترند و بعضی هم غیر فعال. بنابراین انتخاب یک وبلاگ در این مجموعه خیلی سخت است.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 mrezass kordabadi omiddeymi1368 09130670628 farnaz_s zare58 ghaem72 rasekhoon_weblog liasam ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها