0

omiddeymi1368 مهمان سوژه هفته

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:omiddeymi1368 مهمان سوژه هفته
دوشنبه 18 اسفند 1393  12:42 PM

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن. امید جهان نه ببخشید امید دیمی بچه بیرجند

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ خوبه من که باهاش راحتم
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ نام کاربریش اسم و فامیلشه و سال تولدش
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟  امضاش تبلیغ پستهاشه و آواتارش هم نشون دهنده مدیریت تالارهای تحت مدیریتش
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ خوبه ولی اگه قول بده هر روز بیاد اتاق چت یه آهنگ برامون بخونه خوبتر میشه
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ صالحین
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ آره دیروز تو اتاق چت بندری خوند دل جوونای اتاق رو شاد کرد
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه اصلا
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ بشاش
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ نداره
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو.
دیروز تو اتاق چت (من گفتم چراغام خاموش نمیشه گفت از زیر سیما رو بکش) منظورش سیمها بود . به این حرفش کلی خندیدم cheeky
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. خودش کارشو خوب بلده پیشنهاد و انتقاد ندارم

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ نه عکسشو ندیدم . راستی عکستو بعد بفرست

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ در مورد صحبتاش‌ یا در مورد آهنگاش ؟؟ توووووووپه

15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ رسانه

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ هر کدوم رو دوست میداشت 

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ امید جهان

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ عالی

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ من

20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ تا حالا به من قول نداده ولی حتما عمل میکنه

21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! امید جون چرا هر ماه اسم منو جزء کاربرای برتر اعلام میکنی ؟ cool

22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از آمپول پنی سیلین

23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟ با من ازدواج میکنی ؟؟؟ نه اشتب شد . یه آهنگ بندری برام بخووون قبلش چراغا رو خاموش کن wink

24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ آره خیلی

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 borkhar ria1365 shayesteh2000 zare58 alifanoodi shirdel2 nargesi 09130670628
دسترسی سریع به انجمن ها