فلاحتزاده: به حضور گرم مردم نیاز داریم
جمعه 15 اسفند 1393 1:41 AM
مربی تیم ملوان انزلی میگوید تیمش در جایگاهی است که همه بازیها برایشان فینال است.
فرشاد فلاحتزاده در نشست خبری پیش از بازی با سپاهان گفت: سپاهان یکی از تیمهای پرافتخار آسیاست و در دهههای گذشته نماینده شایستهای برای ایران بوده اما امیدوارم که فردا بتوانیم سه امتیاز حساس این بازی را بگیریم و خدا مانند گذشته به ما لطف کند. ما در بازی فردا محروم نداریم ولی روحالله عرب تنها مصدوم تیم ماست. با تمام قوا برای بازی فردا آمادهایم. تمرینهای خوبی را در این هفته پشت سر گذاشتهایم.
وی در ادامه گفت: از مالک باشگاه ملوان آقای سیروس محجوب تشکر ویژه میکنم که تا اینجای فصل بالای 60 درصد پرداختی مالی داشتهایم و ملوان در بحث نظام مالی، یکی از منظمترین تیمهای لیگ است. این پرداخت باعث شد بازیکنان با روحیه بالایی به دیدار فردا بروند. ما نقاط قوت و ضعف سپاهان را میدانیم و امیدواریم که مردم و هواداران خونگرممان فردا همه مانند گذشته ما را حمایت کنند چون حضور هواداران برای ما خیلی مهم است. از تک تک آنها تشکر میکنم. امیدوارم که مسئولان هم فردا به حمایت ما بیایند.
وی دلیل حاضر نشدن فیروز کریمی در نشست خبری را کسالت او عنوان کرد و گفت که ایشان کمی کسالت داشتند و به نشست خبری نیامدند.
وی همچنین در ادامه افزود: اهداف همه در این شهر موفقیت ملوان است و من این نوید را میدهم که با این روند، در لیگ ماندگار میشویم.
وی همچنین در مورد جلال رافخایی گفت: شرایط رافخایی نسبت به قبل خیلی بهتر شده و فردا رافخایی را در اختیار داریم.
فلاحتزاده در پایان گفت: ملوان در جایگاهی است که همه بازیها برایش فینال است و جا دارد که از تمام کسانی که ما را تا به اینجا حمایت کردند تشکر کنم و باز هم از هواداران بخواهم که در بازی فردا یکصدا 90 دقیقه تیم را تشویق کنند.