0

مبحث 89 طرح صالحين: «کاربرد اخلاق در رفع مشکلات رانندگی»

liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

پاسخ به:مبحث هشتاد و نهم طرح صالحين: «کاربرد اخلاق در رفع مشکلات رانندگی»
پنج شنبه 14 اسفند 1393  10:54 AM

سؤال ویژه

سلام دوستان؛

در صفحه 76 از کتاب «سبقت در اخلاق، آزاد»، در ذیل عنوان "تشکر در رانندگی" آمده است:

باید راننده خلافکار از پلیسی که انجام وظیفه کرده و او را جریمه کرده است، تشکر کند. لااقل به او ناسزا نگوید.

نظر شما درباره مطلب فوق چیست؟

**********************************************************************************************************

اگه پلیس واقعا به خاطر خطای راننده جریمه کنه  خوب پلیس به وظیفش عمل کرده ...که این مشخصه پلیسای قدیم هست والان تعدادشون 1 در 1000 شاید اگه باشه

چیزی که من توی منطقه خودمون دیدم وهنوز دارم میبینم اینه که پلیسا فقط میخوان قبض پر کنن... و دیروز اتفاقا یکی بخاطر اینکه پلیس راه به

جای پلیس راهنمایی رانندگی توی شهر افتاده بود دنبالش زده به لاستیک یک کامیون وماشینش داغون شده>>>و جالب اینکه وقتی طرف خورده پلیس فرار کردهcool ...وراننده بدبخت حداقل 20 میلیون ماشینش خسارت دیده

پلیسایی که دوربین ندارن هم از موقعیتشون استفاده میکنن و به طرف میگن سرعتت بالا بوده یا اینکه از فلان ماشین سبقت گرفتی....در صورتی که فلان ماشینا زودتر جلوشا گرفته وجریمش کرده ...

و اگه بهشون بگی چرا جریمه میکنی شروع میکنه به چک کردن ماشین که جریمتا بیشتر کنه... که البته درمورد من نمیتونن به چنین ایرادایی برسن devil

**بسم الله القاصم الجبارین**

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 nargesza shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها