پاسخ به:مبحث هشتاد و نهم طرح صالحين: «کاربرد اخلاق در رفع مشکلات رانندگی»
دوشنبه 11 اسفند 1393 7:17 AM
بنام خدا
همانگونه که همه میدانیم یکی از راه های نزدیک شدن به خدا ، خدمت کردن به مردم است و شاید بتوان گفت خدمت کردن در رانندگی هم می تواند یکی از مصادیق این نزدیکی به خدا باشد.
ابتدا روایاتی در مورد ثواب خدمت کردن به دیگران را بخوانید، سپس خدمت کردن در رانندگی را بیشتر شرح خواهم داد
به این روایتها توجه فرمایند:
قال رسول الله (صلی الله علیه واله وسلم) «ما فی امتی عبد الطف اخاه فی الله بشیء من لطف الا اخدمه الله من خدم الجنة» ؛
هر کس در امت من مسلمانی را مورد لطف قرار دهد خدای سبحان خدام بهشتی را به خدمت او در می آورد. (منتخب میزان الحکمه. جلداول. صفحه 42)
«مَن اَعانَ مُۆمِناً نَفَّسَ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَنهُ ثَلاثًا وسَبعِیـنَ كُربَةً، واحِدَةً فِی الدّنیا وَ ثِنتَینِ و سَبعیـنَ كُربَة عِندَ كُرَبِـهِ العُظمى، قالَ: حَیثُ یَتَشاغَلُ النّاسُ بِأَنفُسِهِم»؛
(کسی که مومنی را کمک کند خدای عز و جل 73 گرفتاری از او بر طرف می کند؛ یکی در دنیا و 72 گرفتاری از گرفتاری های بزرگ قیامت.) (الکافی/2/199)
چه قدر ما نسبت به بهشت بی رغبت هستیم! چه قدر فرصت های خوبی را برای عاقبت به خیری از دست می دهیم! ما که نه می توانیم ادعا کنیم نمازهای صحیح و واقعی داریم و نه روزه و نه... امّا از فرصتهایی که بهشت را برای ما تضمین می کند و یا از عقابها ایمن می کند به راحتی رد می شویم.
واقعاً با خود فکر کرده ایم کمک کردن به مردم چقدر وقت ما را گیرد یا چه اندازه به زندگی ما خللی وارد می کند که از این همه برکات آن صرف نظر می کنیم؟
ادامه در پست بعدی