غذاهای محبوب گیاهخواران (2)
شنبه 9 اسفند 1393 1:54 PM
غذاهای محبوب گیاهخواران (2)
ساندویچ برنج و سبزیجات مخلوط
غذاهای محبوب گیاهخواران (2) غذای گیاهی,گیاهخواران,غذای بدون گوشت,آشپزی,,غذاهای گیاهخواران,غذاهای برای گیاهخواران,غذای گیاهخواران,غذاهای گیاهخواران,غذاهای مخصوص گیاهخواران,غذاهای خام گیاهخواران,غذاهای ایرانی گیاهخواران,غذاهای گیاهی گیاهخواران,غذاهای گیاهی برای گیاهخواران,دستور پخت غذاهای گیاهخواران,غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی
مواد لازم:
برنج قهوه ای 1 لیوان
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
خیار 1 عدد
زیره سیاه 2 قاشق چایخوری
پونه کوهی 1 قاشق چایخوری
لوبیا پخته 1 لیوان
ذرت پخته 1 لیوان
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه : 1. برنج را داخل قابلمه بریزید و 2 لیوان آب اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید برنج بپزد ( میتوانید از برنج سفید هم استفاده کنید ، نوع پخت برنج بسته به نوع برنج متفاوت است ).2. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، لوبیای پخته ، ذرت پخته ، سس سویا ، زیره سبز ، پونه کوهی ، رب گوجه فرنگی و مقداری فلفل اضافه کنید.3. با حرارت متوسط 5 دقیقه مواد را هم بزنید و تفت دهید سپس برنج پخته را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید و از روی حرارت بردارید.4. مواد را داخل نان پیتا یا نان لواش بریزید و روی آن تکه ای خیار قرار دهید و سرو کنید ؛ میتوانید در کنار این ساندویچ از از زیتون ، سالاد شیرازی و … استفاده کنید.کتلت جعفری و سویا
مواد لازم :
سویای ریز : 400 گرم
سیب زمینی آب پز شده : 600 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
جعفری خرد شده : 100 گرم
گشنیز : 30 گرم
پودر سیر : در صورت دلخواه
آرد سوخاری : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
روغن و ادویه : به مقدار لازم
روش تهیه :1. سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. 2. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) 3. سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.فلافل با عطر گشنیز
مواد لازم:
نخود: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی:1 عدد
سیر: 4 حبه
برگ گشنیز، خرد شده: یک دوم پیمانه
تخم گشنیز، آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری
زیره، آسیاب شده:1 قاشق چای خوری
نمک: 2 قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
آب لیموی تازه: 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین: کمی
روغن مخصوص سرخ کردنی
مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود میآورد.مواد لازم برای 2 نفر
برنج: 2 پیمانه
قارچ : 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر : 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز: 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز: 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز :1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سس: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته: 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان : 15 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه1. در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.2.سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.3. لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچهای دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگهای ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.4. برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.5. برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.رولت سبزیجات
مواد لازم برای 6- 4 نفر:
کره ی پاستوریزه : 60 گرم
تره فرنگی: 1تکه متوسط
سیر: 2 حبه
آرد سفید گندم: یک سوم پیمانه(40گرم)
شیر پاستوریزه: 1پیمانه (150گرم)
تخم مرغ: 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده: 100 گرم
کنسرو ذرت: 150 گرم(1پیمانه)
پیازچه ی خرد شده: یک سوم پیمانه
پنیرخامه ای پاستوریزه: 50 گرم
روش تهیه :1- سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.2- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.3- سپس بقیه ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.4- به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.5- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.6- سپس زرده ی تخم مرغ، مخلوط تره فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.7- سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.8- فر را از قبل با حرارت 400 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.9- مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.10- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.11- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کردهاید کاغذ را جدا کنید).12- مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.نکته:به جای پنیر پارمزان می توانید از پنیر فتا استفاده کنید.