پاسخ به:آخرین برنامه ذره بین وبلاگ نویسان با وبلاگ امام علی (ع)
شنبه 9 اسفند 1393 9:48 PM
1- اگروبلاگ روبرای دل خودتون ایجادکردیدکه هیچ
امااگه براتون اهمیت داره که دیگران هم برای بارهای بعدبازدیدکنند:الف:قالب روعوض کنید.مطمئن باشیدسخنان حضرت علی ع نورخودرابرقلب هاخواهندنشاندپس چه بهترکه زیبایی بصری قرین زیبایی معنوی کلام امام شود.
ب:پیداکردن تصاویرمرتبط بااحادیث امام گرچه سخت ولی درتاثیربسیارکمک کننده خواهدبود.
ج:به شخصه ترجمه مرحوم شهیدی راکه درقالب ادبی است بیشترمی پسندم.بهعنوان پیشنهاد،گوشه چشمی داشته باشد.
سلام دوست عزیز
ممنونم از وقتی که گذاشتین
اولین هدف وبلاگم با این موضوع صرفا شخص خود من بوده و به قول شما برای دل خودم بود، چون اولین کسی که پست های وبلاگ رو میخونه خود منم و واقعا هم تو زندگیم تاثیرگذار بوده، چه بسیار دفعاتی که در موقعیت های مختلف این احادیث به ذهنم می رسیده و در موقعیت های بجا از این احادیث استفاده کردمو در جمع بکار میبردم.
بنظرم میشه وبلاگتو برای دل خودت راه بندازی و هم طوری باشه که دیگران هم ازش لذت ببرند و استفاده کنند، نظر شما خیلی محترمه، بجا و درست، اما سادگی متن سفید در دل سیاهی وبلاگ هم زیبایی خاص خودش رو داره.
در مورد تصاویر هم حق با شماست، خیلی تاثیر گذار میشه، اما بنظرم با انتخاب تصاویر که با موضوعات متنوع انتخاب تصاویر هم خیلی سخت میشه، موضوعاتی مثل گناه، خساست، حسادت، غرور و... از طرفی انتخاب تصویر یه امر شخصی میشه که ممکنه ذهن خواننده رو به سمت اشتباهی ببره، ببینید برای مثال من یک حدیثی از امام میخوانم و یک برداشت دارم، شما میخونید و برداشت خودتون، من با انتخاب تصاویر ذهن خواننده رو به سمت برداشت شخصیم از سخنان امام میبرم.
اینکه جای تصویر در وبلاگ خالیه انتقاد درستیه، اما بنظرم برای احادیث نیاز به تصویر نداره و میشه محدود کرد به مناسبت های مختلف که میشه مثلا پست تبریک تولد معصومین رو با تصویر تبریک گفت.
ضمن اینکه شما فکر کنید هر پست وبلاگ یک تصویر داشته باشه، واقعا لود این صفحه برای خیلی ها دردسر ساز میشه، با توجه به سرعت اینترنت بسیار پایین.
در مورد ترجمه نهج البلاغه مرحوم شهید خیلی خیلی ازتون ممنونم، به عنوان لینک ثابت سمت راست وبلاگ اضافه کردم.
در کل از پیشنهاد و انتقاد شما تشکر میکنم
وقت گذاشتین و مطالب رو خوندین
براتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم