پاسخ به:آخرین برنامه ذره بین وبلاگ نویسان با وبلاگ امام علی (ع)
شنبه 9 اسفند 1393 6:38 PM
از قالب دیگری استفاده کنید زیرا خیلی غمگین است
در مطالبتان از عکس استفاده کنید
مطالبی که ادامه مطلب ندارند ادامه مطلب آن را ننویسید
وبلاگ ساده ای دارید
مطلب هایتان زیبا است ولی اگر در هر مطلب حدیث های بیشتری بگذارید بهتر است
اگر آدرس حدیث ها را بنویسید بهتر است
سلام دوست راسخونی عزیز
خیلی ممنونم از نکات ریز و مهمی که بیان کردید
و هم اینکه وقت گذاشتین و وبلاگ رو دیدید و نظرات خودتونو انتقال دادین
در مورد قالب وبلاگ اجازه بدید این قالب بمونه، واقعا علاقه خاصی به این قالب دارم و اون هم فقط بخاطر اولین احساسی بوده که با اولین بار دیدن این قالب به من القا شده، تنها چیزی که در قالب میبینم سفیدی کلمات امیرالمومنین در دل سیاهی وبلاگه...
انتخاب عکس مناسب و مرتبط با هر پست واقعا کار مشکلیه، هم اینکه با توجه به اینکه وبلاگ فاقد تصویر است دوستانی که سرعت کم اینترنت مثل دیال آپ دارند به راحتی و لود کم به راحتی وبلاگ را باز و مطالعه می کنند.
قضیه این ادامه مطلب هم من واقعا نمیدونم به چه صورتیه، یعنی گزینه ای برای حذف ادامه مطلب پیدا نمیکنم، حتما اینو تو بخش مشاوره وبلاگ راسخون مطرح میکنم، البته در پست ها اگر مطلبی دارای ادامه مطلب باشه حتما در متن اشاره میکنم.
ساده بودن وبلاگ یکی از اولین اهداف من بود، البته میتونم بگم ساده اما سنگین ! بعضی از سخنان امام علی مدتها ذهنمو درگیر میکنه و در نهایت هم از فهمش عاجز میمونم
اینکه در هر پست من یک حدیث میذارم بیشتر برمیگرده به این قضیه که با بیشتر گذاشتن احادیث پشت سر هم و با انباشته شدن متن، باعث اذیت شدن چشم میشه.
رفرنس ها تماما به سایت اصلی لینک داده میشه، دید اولیه من به این صورته که وقتی سایتی منبع قرار داده میشه خوب خود سایت به عنوان منبع ذکر میشه، لینک دادن به همین حدیث یعنی باز شدن صفحه ای که عینا همین حدیث را در سایت دیگری ببینید!
باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتین
برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم
مرسی