0

اهتمام ورزيدن به مواظبت بر اوقات

yas1405
yas1405
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 106

اهتمام ورزيدن به مواظبت بر اوقات
چهارشنبه 6 اسفند 1393  2:34 PM

اهتمام ورزيدن به مواظبت بر اوقات .

ـ امام صادق (ع ) : هيچ روزى بر فرزندآدم نيايد جز اين كه آن روز بگويد : اى پسر آدم ! من روزى نو هـستم و بر تو گواهم , پس به وسيله من كار نيك كن و در من نيكى به جاى آر , تا در روز قيامت به سود تو گواهى دهم , چه ,ديگر مرا هرگز نخواهى ديد.
ـ چـون روز از راه رسـد گـويـد : اى پـسـر آدم ! در ايـن روز كـار نيك انجام ده تا در روز قيامت نـزدپـروردگـارت بـه سـود تـو گـواهى دهم , زيرا پيش از اين من نزد تو نيامدم و در آينده هم نزدت نخواهم آمد شب نيز چون از راه رسد مانند همين سخن را بگويد.
ـ امام على (ع ) : هان ! روزها سه روزند : روزى كه گذشته و اميدى به آن ندارى و روزى كه مانده (زمـان حال ) و گريزى از آن نيست و روزى كه مى آيد و به آن اطمينان ندارى ديروز پندموعظه است و امروزغنيمت و فردا را نمى دانى از آن كيست .

ـ پيروز شد كسى كه عمل امروز خود را درست كرد و كوتاهيهاى ديروز خود را جبران نمود.
ـ امـام صـادق (ع ) : در برابر دنيا شكيبا باشيد كه ساعتى بيش نيست آنچه از دنيا گذشته است نه دردى از آن مـى يـابـى و نه سرورى و آنچه هنوز نيامده است نمى دانى كه چگونه خواهد بودهمانا دنيا ساعتى است كه تو در آن به سر مى برى , پس در آن ساعت بر طاعت خدا شكيبا باش و در ترك معصيت خدا بردبار.

تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
دسترسی سریع به انجمن ها