0

کیک هویج با پنیر خامه ای

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک هویج با پنیر خامه ای
دوشنبه 4 اسفند 1393  8:59 AM

 

کیک هویج با پنیر خامه ای

 

مواد لازم  برای درست کردن این کیک هویج خیلی جالب بعد از حدود 1 ساعت و نیم:

3 فنجان هویج رنده شده،   2 فنجان آرد همه منظوره،  2 فنجان شکر،  2 قتشق غذاخوری جوش شیرین،  ½ قاشق غذاخوری نمک،  1 قاشق غذاخوری دارچین،   4 تا تخم مرغ بزرگ،  ½ 1 فنجان روغن سبزیجات،  ½ 1 قاشق غذاخوری وانیل،  1 قوطی آناناس و آبش، 4/3 فنجان  گردو خورد شده.

و برای روکش کیک:

1 بسته پنیر خامه ای در دمای اتاق،   ½ فنجان کره بدون نمک در دمای اتاق،   ½ 1 قاشق غذاخوری وانیل،  ½ 3 فنجان شکر شیرینی پزی.

و برای تزیین:

½ 1 فنجان آب نبات نارنجی آب شده،   ½ 1  فنجان آب نبات سبز آب شده.

به قالبهای کیک پزی هم نیاز دارید.

 


 

مرحله 1 - مرحله اول

کیک هویج با پنیر خامه ای
 
 

 

اول کیک رو درست می کنیم:

فر رو با دمای 350 فارنهایت از پیش گرم کنید و ظرف کیک پزی رو هم چرب کنید.

داخل یک کاسه بزرگ، هویج های رنده شده، آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین رو ریخته و بهم بزنید. تخم مرغ ها رو اضافه کنید، همینطور روغن، وانیل؛ آناناس خورد شده و گردوی ریز شده رو، خوب بهمشون بزنید تا ترکیب شوند. بریزیدش داخل ظرف کیک پزی و 30 تا 40 هم بذارید تا بپزه. تا زمانی که اگه خلال دندون ببرید داخلش، تمیز بیاد بیرون. داخل همین قالبش هم بذارید سرد شه، بعد که خوب سرد شد، برش گردونید و بذاریدش روی سطح برش.

 


 

مرحله 2 - مرحله دوم

کیک هویج با پنیر خامه ای

 

حالا روکشو درست می کنیم:

داخل کاسه مخلوط کنی که پره هم داره، پنیر خامه ای رو بهم بزنید تا زمانی که نرم بشه، اگه لازم بود چندین بار هم زیر و روش کنید. کره و وانیل رو هم اضافه کنید و بهمشون بزنید تا زمانی خوب یکدست شده و ترکیب شوند.

مخلوط کن رو خاموش کنید، شکر رو هم بهش اضافه کنید و قدری بهم بزنید که درش ترکیب شه.

 


 

مرحله 3 - مرحله سوم

کیک هویج با پنیر خامه ای
 
 

 

تزیین کیک:

روی یک سینی کاغذ شیرینی پزی یا مومی بکشید. آب نبات سبز رو داخل مایکروویو  یا روی حرارت اجاق گاز، طبق دستور پشت جلدش، آب کنید. بعد بریزیدش داخل یکی از کیسه های مخصوص نی ریزی باریک. حالا تمام سطح رو به تعدادی که می خواهید با برگهای آب نباتی پر کنید. بذارید همونطوری بمونند تا کاملا سفت شوند. زمانی که کیک کاملا سرد شد، روشو با این ترکیب خمیری که درست کرده بودید، پر کنید . بعد به شکل هویج برش بدید.

آب نبات نارنجی رو هم به همون روشی که سبزه رو آب کردید، آب کنید و بعد داخل همون کیسه های کوچک بریزید و طبق یک الگوی آماده روی سطح هویج ها بکشید. بعد هم اون برگهای سفت شده رو داخل کیک کنید. خیلی سریع هم سروشون کنید.

نکته:  اندازه برش ها به تعداد نفرات بستگی داره، اگر تعدادتون زیاد بود، قاچ ها رو کوچکتر بگیرید.

از آب نبات های مطمئن و استاندارد موجود در شیرینی فروشی ها استفاده کنید.

موقع فرو کردن برگهای آب نباتی مراقب باشید، چراکه خیلی راحت میشکنه. میتونید تعداد بیشتری درست کنید که در صورت شکستن باز هم داشته باشید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها