0

هفتمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان با موضوع "شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س)"

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:هفتمین برنامه باشگاه وبلاگ نویسان راسخون با موضوع "شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) وایام عزاداری
دوشنبه 4 اسفند 1393  11:40 PM

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام مدیر محترم وبلاگ راسخون

ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از زحمات شما که در هر مناسبتی سعی  می کنید دوستان را برای  راه اندازی وبلاگ های جدیدی تشویق نمائید که شاید کار خوبی باشد . اما بنده بعنوان یک کاربر عضو راسخون که بجز یک وبلاگ در سایتی غیر از راسخون وبلاگی ندارم پیشنهادی در این زمینه دارم که خواهشمند است روی آن تامل و کمی تفکر نمائید:

پیشنهاد می کنم بجای  سعی و تلاش برای ساخت وبلاگ جدید توسط دوستان و کاربران عزیز عضو ، سعی کنید بگونه ای دوستان را تشویق نمائید تا آنهائیکه هنوز وبلاگ ندارند، برای ساخت وبلاگ فعالیت کنند ولی آنهائیکه وبلاگ دارند ( بعضی ها چند وبلاگ متعدد دارند) وبلاگ خود را رهانکنند و به ساخت وبلاگ جدید مبادرت ورزند. لازمست موارد تشویقی برای افراد بگونه ای باشد که دنبال ساخت وبلاگهای متعدد یکبار مصرف نروند و همانگونه که در تاپیک دعوتنامه هم قید کردید تلاش کنند وبلاگ های خود را بروزرسانی نموده وضمن ادامه دادن کار بر روی وبلاگ فبلی ، در هر مناسبتی مطالب و موضوعات خاص آن مناسبت را در وبلاگ ثبت نمایند.به نظر بنده ما و شما باید تلاش کنیم همزمان با کار اجرائی فرهنگ خوب و درست استفاده کردن از امکانات وپایبند بودن به تعهدات را به دوستان و اعضاء دیگر آموزش بدهیم.همانگونه که شما به دوستان آموزشهای گوناگون از جمله فنون وبلاگ نویسی را یاد میدهید که تلاش شما جای تقدیر و تشکر دارد.

با احترام و تشکر. 

سلام خدمت دوست عزیزم

نخست سپاسگزاریم از شما که وقت خود را گذاشتید وبرای ما نظرتان را مطرح کردید ،همچنین باید اعلام کنم سیاست های تعیین شده باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ نیز بر همین اساس است که کسانی که تازه وارد هستند با ساخت وبلاگ جدید وکسانی هم که در برنامه های متفاوت باشگاه هر ماه حضور دارند از آن ها خواستیم که وبلاگی اختصاصی برای باشگاه بسازند ودرقسمت درباره وبلاگ جمله "این وبلاگ عضو باشگاه می باشد "قید گردد،ما این عنوان را هم مطرح کردیم ومشکلی نمی بینیم که دیگر افراد با وبلاگی که در راسخون دارند شرکت نکنند بلکه با همان وبلاگ می توانند شرکت کنند ولی حتما باید از 20مطلب درج شده وبه روز رسانی مستمر وحدالمکان از 3مطلب تولیدی نیز استفاده کنند .اما اگر هم کسی وبلاگ جدید ساخت که چه بهتر ،عوضش یک وبلاگ با موضوع شهادت دخت نبی اکرم دارد وهرسال در ایام شهادتش به روز می کند وثوابش را می بردوطبیعتا ساخت وایجاد وبه روز رسانی وبلاگ جدید با موضوع جدید آخر امتیاز بیشتری بهش تعلق می گیرد .به هرحال از لطف شما بی نهایت سپاسگزاریم وحتما دیدگاه ها ودغدغه وپیشنهاد وانتقادات خود را با ما در میان بگذارید

سپاسگزاریم دوست عزیز از شما

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog omiddeymi1368 liasam ravabet_rasekhoon farhad6067 gharibeh sadra122
دسترسی سریع به انجمن ها