0

املت انار

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

املت انار
یک شنبه 3 اسفند 1393  1:44 PM

انار ترش 3 عدد  .  پیاز  3 عدد  .  سیر 5 حبه

تخم مرغ 3 عدد  .  روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه : انارها را دانه کنید و در ظرفی بریزید ، تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و 1 دقیقه باچنگال مخلوط نمائید.

 

سیر و پیاز را خرد کنید ، در تابه مقدار کافی روغن بریزید و سیرها و پیازهای خرد شده را در ان سرخ کنید و پس از اینکه طلایی شدند انارها ، نمک و فلفل را به انها اضافه کنید.

 

مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شودن سپس تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و به ارامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن میتوانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.

 

نکته ها : املت انار غذایی محبوب از شمال ایران است و اغلب با انار ترش تهیه میشود ، برای جدا کردن دانه های انار باید انار را از وسط نصف کنید سپس در کف دستتان گرفته و رویش با قاشق ضربه بزنید تا دانه های انار کف دستتان بریزند.

 

میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب انار نیز استفاده کنید و در اینصورت باید رب را قبل از ریختن تخم مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید ، مقدار سیر این غذا هرچه بیشتر باشد خوشمزه تر میشود ، بجای پیاز از پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید ، این غذاهم با نان و هم با برنج سرو میشود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها