املت انار
یک شنبه 3 اسفند 1393 1:44 PM
انار ترش 3 عدد . پیاز 3 عدد . سیر 5 حبه
تخم مرغ 3 عدد . روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : انارها را دانه کنید و در ظرفی بریزید ، تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و 1 دقیقه باچنگال مخلوط نمائید.
سیر و پیاز را خرد کنید ، در تابه مقدار کافی روغن بریزید و سیرها و پیازهای خرد شده را در ان سرخ کنید و پس از اینکه طلایی شدند انارها ، نمک و فلفل را به انها اضافه کنید.
مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شودن سپس تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و به ارامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن میتوانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.
نکته ها : املت انار غذایی محبوب از شمال ایران است و اغلب با انار ترش تهیه میشود ، برای جدا کردن دانه های انار باید انار را از وسط نصف کنید سپس در کف دستتان گرفته و رویش با قاشق ضربه بزنید تا دانه های انار کف دستتان بریزند.
میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب انار نیز استفاده کنید و در اینصورت باید رب را قبل از ریختن تخم مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید ، مقدار سیر این غذا هرچه بیشتر باشد خوشمزه تر میشود ، بجای پیاز از پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید ، این غذاهم با نان و هم با برنج سرو میشود.