0

املت اسفناج و پنیر

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

املت اسفناج و پنیر
یک شنبه 3 اسفند 1393  1:44 PM

تخم مرغ 4 عدد  .  شیر کم چرب 1 لیوان  .  اسفناج خرد شده 500 گرم  .  کره 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی 2 عدد  .  پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم  .  نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : اسفناج و گوجه های خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره و نمک روی آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب اضافه کنید ، در ظرف را ببندید و 10 دقیقه اسفناج را بپزید ؛ پس از 10 دقیقه در ظرف را باز بگذارید و حرارت را بالا ببرید و تفت دهید تا اب مواد کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید.

 

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و شیر ، نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید و با چنگال مخلوط نمایید تا مایه یکدست شود.کف تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مخلوط تخم مرغی را داخل تابه بریزید و با حرکت دادن تابه انرا خوب پخش کنید ، مایه اسفناج و پنیر رنده شده را روی املت بریزید صبر کنید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد و حباب بزند سپس به ارامی نصف تخم مرغ را روی خودش برگردانید ؛ چند بار این طرف ان طرف کنید تا کاملا طلایی شود سپس در ظرف بگذارید.

 

نکته ها : توجه داشته باشید که هنگام مخلوط کردن اسفناج و پنیر ، مایه اسفناج کاملا خنک شده باشد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها