پاسخ به:gharibeh مهمان سوژه هفته
جمعه 8 اسفند 1393 11:55 PM
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و راسخونی های گل
1- چه کسی در جواب سؤال اول، شما رو بهتر معرفی کرد؟
والا فکر کنم کاربران گرامی ravabet_rasekhoon وzare58
2- علت انتخاب نام کاربری، امضا و آواتار شما چیه؟
از اونجایی که راستش دوست ندارم زیاد تو چشم باشم میخوام کارمو انجام بدم و دیده هم نشم.من... بیخیال داداش بگذریم.بریم سوال بعدی
3- بهترین تاپیکی که تا به حال زدین، از نظر خودتون چی بوده؟
راستش از تایپک هایی که زدم شخصا نظرم اینه که اکثرا بد نیست ولی خودم سرداران عشق رو میپسندم که به صورت پاورپوینتش رو دارم و عالیه.ولی چندتا طرح هم دادم که متاسفانه استقبال نشد.طرح کتابت،طرح کلام الهی وهمین طرح الانم بد نیست
4- بهترین و بدترین خصوصیات شما از نظر خودتون چی هست؟
ما که سراپا عیبیم.بدترینش اینه که با هیچکس دوست و رفیق نمیشم و هیچ رفیقی ندارم.خوبم چیزی یادم نمیاد
5- دوست دارید کدوم تالار رو به غیر از تالارهای فعلی، برای مدیریت انتخاب کنید؟ چرا؟
چون به مدیران شاید بر بخوره از گفتنش معذوریم.هر چند ما تو همینشم موندیم.البته معذرت خواهی میکنم از دوستان به هر حال میریم سر کار و وقت زیادی نداریم.
6- بهترین دوست شما توی راسخون کیه؟
گفتم با کسی دوست نمیشم ولی همه راسخونو دوست و رفیق میدونم و داداشم هستن اگه قابل بدونند حاضرم با همشون رفاقت کنم.
7- تا حالا شده از کسی دلخور بشید؟ کی؟ چرا؟ چطور؟؟!!!
آهان یادم اومد خصلت خوبم اینه که به هیچ وجه از کسی دلخور وناراحت نمیشم.
8- بهترین طرح شرمنده سازی رو کی اجرا کرد؟
دوست عزیزمون shirdel2
9- علت حضور شما در راسخون چیه(فقط شعار نباشه!!!!)
محیط رو خوشم میاد.نسبت به بقیه انجمن ها و پایگاهها بیشتر به دلم نشسته وگرنه هر انجمنی تو ایران باشه عضو هستیم ولی راسخون دلنشین بود واسم خودمم دلیلشو نفهمیدم.
10- آیا دلتون میخواد بچه های راسخون رو از نزدیک ببینید؟ کیا؟!!
بد جور اشتیاق دارم.شاید بعد فرج آقامون بیشترین اشتیاق رو واسه دیدن بچه های راسخون دارم.البته بچه های اصفهان اگه افتخار بدند میتونیم دور هم جمع بشیم.
11- یک جمله به بقیه کاربران و مدیران بفرمایید.
من دوسه تا حرف دارم با اجازه بزرگترا
1- از طرح های ارائه شده بیشتر استقبال بشه.
2-نذارید اینقدر رتبه راسخون بیاد پایین متاسفانه روزبه روز داره خرابتر میشه
3-واسه فرج آقامون دعا کنید.
و...
حرف زیاده، کو....
بازم ممنون و متشکر از تمامی راسخونی ها
مدیر تالار شخصیت ها