0

مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»
یک شنبه 3 اسفند 1393  1:11 PM

با سلام

یکی از علت ها رو میشه به نبودن فضای کافی برای ورزش دونست . مخصوصا تو شهر های غیر از مراکز استان ها که نبودن مکان های ورزشی بیداد میکنه و سالن های ساخته شده جدید هم انقدر کیفیت پایینی دارند که نرفتنش اگه سودی نداشته باشه ولی رفتن تو این جور سالن ها قطعا با مصدومیت همراه میشه.

اگر مسئولین بتونن که تو این امر یه تحولی اسجاد کنن بسیار خوب میه و جوانان هم مشتاق میشن

دلیل بعدی رو از نظر فرهنگی میدونم . با توجه به این که بنده در هفته حداقل دو بار به سالن های ورزشی میرم (فوتسال و والیبال) اغلب ورزشکاران از روحیه ورزشی برخوردار نیستن و اخلاق درستی ندارن البته خداروشکر کم کم داره اخلاق ها بهتر میشه ولی تو ذهن انواده ها ممکنه اینجور بیاد که با رفتن جوان ها به این سالن ها باعث ایجاد بداخلاقی در فرزندان بشه و با جلوگیری از فرزندان خود میل و رغبت اونها هم کاهش پیدا کنه

مشکل بعدی رو میشه هزینه بالای سالن ها و یا زمین های تمرینی دونست . بیشتر قشر ایران کارمندی هستن به همین خاطر از نظر وضعیت مالی اونقدر بالا نیستن به همین خاطر سعی میکنن کمتر پول خودشون رو برای ورزش بذارن .

مورد بعدی که برای بنده خیلی عذاب آوره  و فک کنم برای نوجوانان و جوانان نسل بعدی هم باشه اختلاف زیاد قدرت بدنی هستش . و این مشکل رو در تغذیه این افراد میدونم . ربطش به موضوع اینه که این نوجوانان و جوانان جدید وقتی با کمی بزرگتر از خود ورزش می کنند اختلاف زیاد خودشون رو  با اونا می بینن و کم کم دلسر میشن که به نظر من یکی از موارد مهم هستش

با تشکر

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 liasam ria1365 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها