املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
پنج شنبه 30 بهمن 1393 5:06 PM
املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
مواد لازم
کره 30 گرم
قارچ خردشده 200 گرم
گوجهفرنگی خردشده 2 عدد
تخممرغ 4 عدد
پنیر رنده شده (با رنده درشت) 75 گرم
جعفری نصف فنجان
طرز تهیه
دو سوم کره را داخل یک ماهیتابه داغ ذوب کرده، قارچها و گوجهفرنگیهای خردشده را داخل آن بریزید. در حالیکه آنها را به هم میزنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند تا گوجهفرنگیها نرم شوند.
در یک ظرف مناسب، تخممرغها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید. سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید. طبق ذائقه خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
باقیماندهی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخممرغ را داخل ماهیتابه ریخته و اندکی به هم بزنید. محتویات داخل ماهیتابه میباید به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلاییرنگ شده و اندکی خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.