0

املت دانشجويي

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

املت دانشجويي
پنج شنبه 30 بهمن 1393  5:05 PM


املت دانشجويي


توضيح: املت يكي از غذاهاي مورد علاقه من هست چون دست آشپز در درست كردن املت باز است. تقريبا هر چيزي را مي‌توان در يك املت جاسازي كرد! البته به شرطي كه مواد مصرفي با هم همگن باشند، مثلا شيرين وشور را نبايد با هم قاطي كرد و ... املت غذايي است كه صد در صد بدرد دانشجوها و آدم‌هاي تنها مي‌خورد كه وقت زيادي براي طبخ ندارند در ضمن مي‌تواند غذاي كاملي باشد.
مليت: دانشجويي

مواد لازم:
• ٦ عدد تخم‌مرغ
• ١٥٠ گرم قارچ
• ١٥٠ گرم پنير پيتزا
• ٩ تا ١٠ ورق پپروني يا هر نوع كالباس يا از اين نوع كه دوست داريد
• ١ عدد پياز
• ١ تا ٢ پر سير
• ١ تا ٢ عدد فلفل سبز اگر غذاي تند دوست نداريد اينو حذف كنيد
• ٣ تا ٤ قاشق سوپ خوري شير يا آب
• روغن يا كره به مقدار كافي

ظروف و وسايل لازم:

يك ماهي تابه تقريبا 28 تا 30 سانتيمتري، يك كاسه براي مخلوط كردن مواد

طرز تهيه:

قارچ ها را بشوييد و به اندازه‌هاي يك سانتيمتر در يك سانتيمتر خورد كنيد. فلفل سبزها را هم بشوييد و بعد آنرا از وسط تقسيم كنيد تخم‌هاي آنرا خارج كنيد و خورد كنيد. پنير پيتزا را با رنده رنده كنيد.
تخم مرغ‌ها را داخل كاسه بشكنيد شير يا آب را به آن بيفزاييد پنير رنده شده را هم اضافه كنيد نمك و فلفل به اندازه كافي بزنيد و با چنگال خوب هم بزنيد. اينها را به حال خود رها كنيد.
پياز را خورد كنيد و آنرا در ماهي تابه سرخ كنيد آخرهاي سرخ شدن پياز سير را هم خورد كرده كمي با پياز سرخ كنيد. فلفل و قارچ را به آن بيفزاييد و سرخ كنيد.
مخلوط تخم مرغ و ديگر مواد را كه با هم مخلوط كرده بوديد در ماهي تابه بريزيد و خوب هم بزنيد پپروني يا كالباس را روي آن بصورتي كه در تصوير مشاهده مي‌كنيد قرار دهيد. شعله را كم كنيد و در ماهي تابه را ببنديد. املت را تا زماني كه سفت شود روي شعله ملايم طبخ كنيد.
نوش جان كنيد


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها