ترشی البالو
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:23 PM
موادلازم
آلبالو : یک کیلوگرم
نمک وسرکه : به اندازه کافی
طرز تهیه:
آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و ظرف را از سرکه پر میکنیم . باید در ظرف را محکم ببندیم ودرجای خنک نگهداری کنیم .
اینو به عشق عزیزترین کسم یاد گرفتم.خیلی دوست داره.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.