كلم ترشي
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:22 PM
مواد اوليه:
يك عدد كلم قرمز
يك ليوان سركه
يك ليوان آب
طرز تهيه:
كلم ها را خرد كرده با يك ليوان آب مي گذاريم در حرارت ملايم پخته شود وقتي آب كلم خشك شد يك ليوان سركه را با كمي نمك به كلم اضافه مي كنيم تا كلم ها با سركه پخته شود.
اين كلم ترشي را براي انواع سالاد ها مي توانيم استفاده كنيم.
كلم ترشي را در ظرفهاي دربسته به مدت طولاني در يخچال مي توانيد نگهداري كني
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.