مربای پوست خربزه
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:15 PM
خربزه : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
زاج سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سرکه : قدری
میخک : قدری
دارچین : قدری
قسمت خارجی پوست خربزه را تراشیده و آن را در آبی که مقدارش دو ثلث وزن پوست خربزه است ریخته، یک قاشق زاج سفید به آن اضافه کرده بگذارید بپزد همین که پوستها پخته شد، آبش را دور ریخته یک ثلث وزن خربزه، شکر و نصف اندازه شکر، سرکه و کمی میخک و دارچین به آن مخلوط کرده در شیشه ریخته درش را محکم ببندید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.