0

مربای گل قند

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

مربای گل قند
پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:14 PM


مربای گل قند


مواد لازم

گل محمدی : ۱۰۰۰ گرم
پسته : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم

طرز تهیه


گلبرگ‌های گل محمدی را جدا نموده قدری در تاوه برشته‌اش کنید. آنگاه شکر را ملت کرده آن را با گل برشته شده مخلوط نموده با قاشق هم زده، پسه را خلال کرده در داخل آن بریزید.
پس از اینکه سرد شد، در ظرف مربا خالی کنید.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها