مربای گوجه فرنگی
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:14 PM
مواد لازم :
10 عدد گوجه فرنگی سفت کوچک
شکر ۵/۱ ل
آب 1 لیوان
آبلیمو 1 ق
طرز تهیه : اول سر سبز گوجه را فالبی در اورده سپس پوست انرا کنده و در آب آهک بمدت 2 الی3 ساعت گذاشته تا بماند وسپس چندبار آب کش کرده تا آهک وطعم آهک از آن خارج شود سپس با قاشق کوچک مود داخل وگوجه را خالی کرده بطوری که گوجه آسیب نبیند وبجای سر سبز گوجه بادام پوست گرفته را در داخل سر ان فرو کرده مانند عکــس وسپس آب را در قابلمه با شکر ریخته ومیگذاریم بجوش ونیم قوام آید بعد گوجه هارا اضافه کرده وبمدت 25 الی 35 دقیقه بپزد ولی باز وله نشود این ساعت متغیر است نسبت به سفتی وشلی گوجه ودر اخر جوش آبلیمو را اضافه کرده وزیر انرا خاموش میکنیم
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.