مربای به با عسل
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:13 PM
طرزتهیه:به راتمیزکرده وقسمت وسط آن رابیرون آورید
سپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانیدتانرم شود
سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجدا"درظرف ریخته ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانیدسپس قطعات آبکش شده را در شیره جوشان ریخته وباحرارت کم آهسته بجوشد
وقتی قطعات به شفاف شد آن راازروی آتش بردارید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.