طرز تهیه ی کیک سیب
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:03 PM
کیک سیب
آرد الک شده ، دارچین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید . شیر و جوش شیرین را در کاسه ای ریخته و با شربت و بقیه مواد مخلوط کنید...
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات - طرز پخت کیک سیب
کارامل : یک سوم پیمانه | مواد لازم |
شکر دو سوم پیمانه | سیب خلالی نازک خرد شده دو پمانه |
دارچین یک دوم قاشق چایخوری | آرد یک و نیم پیمانه |
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری | شیر پر چرب یک دوم پیمانه |
روغن مایع پنج قاشق غذاخوری | شربت سیب یک دوم پیمانه |
سفیده تخم مرغ کمی زده شده دو عدد | وانیل : یک قاشق چایخوری |
نمک یک چهارم قاشق چایخوری | تخم مرغ درشت زده شده یک عدد |
طرز تهیه :
فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید . یک قالب مربع شکل به ابعاد بیست سانتی متر را چرب کرده و کارامل را کف آن بریزید ( برای درست کردن کارامل یک پیمانه شکر را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و رودی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کمی قل بزند ) سیب ها را روی کارامل بچینید .
آرد الک شده ، دارچین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید . شیر و جوش شیرین را در کاسه ای ریخته و با شربت و بقیه مواد مخلوط کنید ، سپس این مخلوط را در کاسه آرد و... بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند . این مایه را روی کارامل و سیب ریخته . به مدت 35 دقیقه درون فر قرار دهید .
پس از اتمام زمان پخت ، کیک را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر پخته بود آن را از خارج کرده و بگذارید ده دقیقه درون قالب بماند . سپس یک بشقاب روی قالب بگذارید و کیک را درون بشقاب برگردانید بهتر است این کیک را گرم میل کنید .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.