باميه
پنج شنبه 30 بهمن 1393 3:48 PM
مواد لازم:
آب=يک پيمانه
آرد=يک پيمانه
تخم مرغ=3 عدد
شکر=2 قاشق سوپخوری
شربت غليظ=دو پيمانه
روغن مايع=5 قاشق سوپخوری
طرزتهيه شکر و آب را در ظرفی مي ريزيم و روی حرارت اجاق گاز می گذاريم تا جوش بيايد . آرد را در آبی که جوش آمده می ريزيم و يکی دو بار آهسته هم می زنيم تا آب کاملا" تبخير شده و مايع سفتی بدست آيد . زير آن را خاموش می کنيم .
صبر می کنيم تا کمی سرد شود ، سپس تخم مرغ ها را يکی يکی اضافه کرده و با همزن برقی می زنيم تا خمير کش داری بدست آيد . روغن را در ظرف مناسبی داغ می کنيم و خمير را در قيف خامه مي ريزيم سپس به هر شکلی که بخواهيم در روغن داغ مي ريزيم . ممکن است باميه ها را گرد کوچک يا حلقوی يا فرم های ديگر درست کنيم . وقتی باميه های برشته شدند آنها را در يک صافی می گذاريم تا روغن اضافی گرفته شود . بعد در شربت غليظ می اندازيم اگر مايل باشيم می توانيم کمی هل و گلاب به شربت اضافه کنيم .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.