پتاژ قارچ
پنج شنبه 30 بهمن 1393 1:21 PM
مواد لازم :
قارچ 500 گرم
آب گوشت 5 فنجان
كره 1 فنجان
آرد برنج 2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ 3 عدد
آب ليموترش قدري
طرز تهيه :
آرد يا آرد برنج را در ظرفي ميريزيم شير يا آب گوشت را بتدريج روي آرد ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد مايه را روي آتش ملايم ميگذاريم و مرتب بهم ميزنيم تا مايه جوش آمده غليظ شود , قارچ را تميز و خرد ميكنيم و ميشوئيم و با يكي دو قاشق كره يا روغن كمي سرخ ميكنيم بعد داخل مايه ميريزيم تا چند جوش بزند , آنگاه زرده هاي تخم مرغ را خوب ميزنيم و با كمي نمك و آب ليمو مخلوط مخلوط ميكنيم و داخل سپخوري ميريزيم و پتاژ را داغ داغ روي زرده تخم مرغ ريخته و بهم ميزنيم و خامه روي آن ميدهيم ( اين پتاژ را بدون خامه هم ميتوان تهيه كرد ) و در صورت مصرف شير خامه لازم است .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.