سوپ کوفته چینی
پنج شنبه 30 بهمن 1393 1:19 PM
مواد لازم :
گوشت گاو 250 گرم
سس چینی 1 قاشق سوپخوری
شراب شری 1 قاشق سوپخوری
پیاز 0.5 قاشق مرباخوری
زنجبیل 0.5 قاشق مرباخوری
آب گوشت 2 فنجان
ادویه 0.33 قاشق مرباخوری
نمك 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
سس سویا ، شراب شری . پیاز و زنجبیل را با گوشت قیمه شده مخلوط کرده آنرا بصورت کوفته یک اینچی در آورید سپس آبگوشت را جوشانده مدت سه دقیقه هم بزنید و ادویه را با کوفته در آن بریزید .
باز چند دقیقه دیگر سوپ را هم زده ، آنرا در ظرف خالی کنید . سوپ آماده سرو است .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.