سوپ جوجه و ذرت تازه با شير!
پنج شنبه 30 بهمن 1393 1:19 PM
جوجه ها را با چنگال تكه تكه مي كنيم و انها را به اب جوجه بر مي گردانيم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف مي كنيم
مواد لازم:
سينه جوجه پوست كنده . بدون استخوان يا ران مرغ
4 عدد ذرت شيري
مقداري آب جوجه كم نمك
1 عدد فلفل دلمه اي تكه شده
يك فنجان شير
4/1 1 فنجان سبيب زميني تكه شده
نمك و فلفل سياه
فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)
دستور العمل
1. آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ريخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم مي كنيم تا جوش بيايد و سپس شعله را كم مي كنيم. بعد از 12 دقيقه يا وقتي كه جوجه ديگر صورتي نبودند جوجه ها و ذرت را خارج كرده و تكه تكه مي كنيم
2.فلفل دلمه اي ها را به آب جوجه اضافه مي كنيم. شير و سيب زميني ها را با هم مخلوط كرده و هم مي زنيم و به آب جوجه اضافه مي كنيم. جوجه ها را با چنگال تكه تكه مي كنيم و انها را به اب جوجه بر مي گردانيم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف مي كنيم و آن ها را نيز به ظرف روي اجاق بر مي گردانيم. نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. روي ان را مي توانيم با فلفل دلمه اي و فلفل قرمز باقي مانده تزئين مي كنيم. غذا آماده سرو است.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.