سوپ مرغ
پنج شنبه 30 بهمن 1393 1:19 PM
مواد لازم
مرغ (چرخ شده) ۲۵۰ گرم
فلفل تند ۴/۱ قاشق چاي خوري
نمك ۲/۱ قاشق چاي خوري
پودر فلفل سياه ۴/۱ قاشق چاي خوري
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاري (پودر نان خشك) ۲ قاشق غذاخوري
كره ۱ قاشق غذاخوري
موسير (خرد شده) ۸ عدد
آب مرغ ۴ پيمانه
(چهار پيمانه آب و سه بسته عصاره مرغ)
كنسرو ذرت شيرين (پوره شده) ۴۴۰ گرم يا جوي پخته
طرز تهيه
۱.گوشت مرغ چرخ شده را داخل كاسه اي با پودر فلفل تند، نمك و فلفل سياه، تخم مرغ، آرد سوخاري مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد، سپس براي ۲۰ دقيقه در فريزر قرار دهيد .
۲.در قابلمه اي بزرگ روي حرارت كره را آب كنيد و موسير ها را داخل آن سرخ كنيد تا كاملاً نرم و پخته شوند . آب مرغ را به اين ظرف اضافه كرده و اجازه دهيد تا به جوش آيد .
۳.با دست هاي نمناك گوشت مرغ ها را به صورت گوشت هاي گرد كوچكي درآوريد و بعد اين گوشت ها را داخل آب مرغ جوش آمده بريزيد و اجازه دهيد تا براي ۱۰ دقيقه يا بيشتر بپزد . ذرت هاي پوره شده را داخل سوپ بريزيد و اجازه دهيد تا براي ۲ دقيقه يا بيشتر بپزد . پس از اينكه سوپ كاملاً پخت و جا افتاد مي توانيد آن را همراه با نان ميل نماييد
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.