0

آش شله قلمکار

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

آش شله قلمکار
پنج شنبه 30 بهمن 1393  1:18 PM


آش شله قلمکار


 
آش شله قلمکار

مواد لازم:
سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) : نیم کیلو
نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی): نیم کیلو
برنج : 100 گرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلو
پیاز: 5 عدد
نمک و فلفل، زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه:
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و صبح آب آن را عوض کرده و حبوبات را بگذارید تا نیم پز شود، بهتر است که در حین پختن چندبار آب آن را عوض کنید تا حبوبات سبک شود، عدس را نیز جدا نمی پز کنید و روی آن را یکبار آب بگردانید تا سیاهی آب عدس از عدسها برود.
گوشت را با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد، کمی که پخت گوشت را از آب خارج کنید و خوب بکوبید تا کاملا نرم و له شود سپس گوشت را به آب گوشت اضافه کرده و حبوبات و سه عدد پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کرده و بگذارید تا خوب بپزد.
حالا برنج را می شوئیم و به آش اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد، سبزیجات را خرد کرده داخل آش می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیفتد.
آش شله قلمکار بهتر هست که روی حرارت ملایم و در مدت زیاد، کم کم بپزد تا خوب جا بیفتد.
در انتهای طبخ نمک و فلفل را هم به آش اضافه می کنیم، آش شله قلمکار معمولاً تند مزه هست.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها