0

اسپاگتی با ژامبون

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

اسپاگتی با ژامبون
پنج شنبه 30 بهمن 1393  1:03 PM


اسپاگتی با ژامبون


مواد لازم:
برای 6 نفر:
اسپاگتی=500 گرم
ژامبون=300 گرم
نخود سبز پخته شده=250 گرم(1 لیوان)
کنسرو مارچوبه سبز=1 قوطی کوچک
فلفل دلمه قرمز=1 تا 2 عدد
سیر=2 تا 3 پر
ریحان و نعناع=از هر کدام 2 تا 3 ساقه
کره=75 گرم
شکر=1 قاشق چایخوری
خامه=75 گرم


طرزتهيه سیر را نرم کوبیده فلفل دلمه را کوچک خرد می کنیم و ژامبون را به شکل چهارگوش منظم می بریم. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سیر را با کره کمی سرخ می کنیم و 2 تا 3 قاشق آب در تابه می ریزیم،فلفل را داخل سیر ریخته هم می زنیم کمی نرم شود.

 

زامبون و نخود را با انها مخلوط کرده شکر و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تمام مواد گرم بماند. در اخر کار مارچوبه را با قیچی در قطعات کوچک برید داخل ظرف می ریزیم. قابلمه متناسب با اسپاگتی را آب کرده روی آتش می گذاریم تا آب بجوشد. نصف قاشق غذاخوری نمک و 2 تا 3 قاشق روغن مایع را به آب اضافه کرده اسپاگتی را داخل شرف می ریزیم. حرارت را ملایم کرده می گذاریم مغز اسپاگتی نرم شود. بعد انرا در صافی می ریزیم،کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم. می گذاریم آب تن کاملا برود. خامه را داخل ظرف ژامبون ریخته هم می زنیم و اسپاگتی را با آن مخلوط می کنیم. کافی است تمام مواد با هم گرم شوند. غذا را در ظرف مناسبی ریخته و روی ان را با نعناع و ریحان خرد شده تزئین می کنیم.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها