0

تالیاتلی با سس قارچ و خامه

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

تالیاتلی با سس قارچ و خامه
پنج شنبه 30 بهمن 1393  1:02 PM


تالیاتلی با سس قارچ و خامه


تالیاتلی با سس قارچ و خامه  - Bitrin.com

برای آماده کردن تالیاتلی آب رو با نمک و کمی روغن به جوش بیارید و تالیاتلی خشک رو بذارید توش تا حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشه. بعد با آب ولرم ابکش کنید و با سس دلخواه سرو کنید.

سس قارچ و خامه:

۲۰۰ گرم قارچ رو خورد کنید و توی کره تفت بدین. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. یک بسته خامه (۲۰۰ گرمی) اضافه کنید و هم بزنید(روی حرارت ملایم) تا خامه ذوب و نرم بشه. . سس رو داغ روی تالیاتلی بدین و میل کنید.


توی فروشگاه های بزرگ مثل رفاه و شهروند می تونید تالیاتلی رو پیدا کنید این تصویر تالیاتلی قبل از پخت هست:

 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها