ژیگوی بره همراه با سیب زمینی تنوری و گوجه فرنگی
پنج شنبه 30 بهمن 1393 8:51 AM
مواد لازم :
ران بره 1 عدد
روغن مايع ذرت 4/1 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
خردل 1 قاشق سوپخوري
سس سويا 4/1 پيمانه
زعفران پودر شده 4/1 قاشق چايخوري
هويج 1 عدد
كرفس 4 شاخه
سيب زميني 2 عدد
گوجه فرنگي 1 عدد
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن مي كنيم . ران بره رابرش داده ، استخوان آن را بيرون آورده ، لازم به تذكر است كه استخوان قسمت ماهيچه را خارج نمي كنيم . روغن مايع ، خردل ، نمك ، فلفل ، سس سويا و زغفران حل شده در دو قاشق سوپخوري آب جوش را با هم مخلوط كرده و گوشت بره رابا آن مزه دار مي كنيم . هويج وكرفس را به قطر يك سانت و طول ده سانتي متر برش داده و روي سطح گوشت مطابق تصوير قرار مي دهيم . دو طرف ران را روي هم آورده ، مي دوزيم ، سپس درسيني فر قرار داده ، روي آن با يك ورقه فويل آلومينيومي پوشانده و بمدت يك ساعت نيم در پنجره وسط فر قرار مي دهيم . بعد از گذشتا اين زمان فويل را برداشته بمدت يك ساعت ديگر بماند تا بريان پخته شود . سيب زميني و گوجه فرنگي را در فويل آلومينيومي پيجيده و در فر قرار ميدهيم . توجه شود كه گوجه فرنگي براي پخت زمان كمتري نياز دارد . زماني كه گوشت پخته شد ، با سيب زميني و گوجه فرنگي به دلخواه تزئين مي كنيم .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.