کباب کنجه (چنجه) با طعم ليمو
پنج شنبه 30 بهمن 1393 8:49 AM
مواد لازم براي دو نفر:
500 گرم گوشت ران يا فيله گوسفند
1 پياز
3 تا 4 عدد ليمو بستگي به اندازه ليموها دارد، تقريبا يک استکان
1 تا 2 پره سير
نمک و فلفل به اندازه کافي
1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
ظروف و وسايل لازم:
يک کاسه (تقريبآ 5 ليتري) براي مخلوط کردن. سيخ، رنده.
طرز تهيه:
گوشت را مثل تصوير بالا قطعه قطعه کنيد سعي کنيد قطعات يک اندازه باشند تا براي کباب کردن همزمان و يکسان کباب شوند.
پياز و سير را با دنده ريز رنده کنيد، آب ليمو ها را بگيريد و با نمک و فلفل و روغن زيتون خوب مخلوط کنيد. گوشت را در مخلوط بريزيد و خوب بهم بزنيد. سر ظرف را ببنديد و آنرا در يخچال براي حداقل 24 ساعت نگهداري کنيد. من گاهي اوقات حتي دو تا سه روز آنرا در يخچال نگهداري مي کنم تا گوشت بخوبي ترد و نرم بشود
گوشت ها را به سيخ بکشيد و بعد آن را بر روي آتش زغال يا گاز کباب کنيد سعي کنيد سيخ ها را چند بار بچرخانيد تا گوشت ها خشک نشوند. حتما قبل از اينکه گوشت خشک شود آنرا از روي آتش برداريد کباب نبايد خشک باشد. فراموش نکنيد که گوشتي را که در آب ليمو پياز خوابانده ايد نرم و ترد است و نيازي به کباب کردن طولاني ندارد.
کباب را مي توانيد همراه کوجه فرنگي کباب شده و چلو يا نان سرو کنيد.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.