0

كباب جوجه تابه اي

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

كباب جوجه تابه اي
پنج شنبه 30 بهمن 1393  8:48 AM


كباب جوجه تابه اي


مواد لازم:
جوجه به وزن 750 گرم تا 1 كيلو :: 1 عدد
روغن زيتون :: 2 قاشق سوپخوري
آب ليمو :: 2 قاشق سوپخوري
آب پياز رنده شده :: 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل :: به ميزان كافي
زعفران حل شده :: به ميزان كافي


طرزتهيه جوجه را قطعه قطعه كرده استخوانهاي درشت آنرا مي گيريم . روغن زيتون ، آب ليمو و آب پياز را به همراه نمك و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط كرده و جوجه را در اين سس مي خوابانيم .

بهتر است جوجه ها حداقل 1 تا 5/1 ساعت در اين سس بمانند قطعات جوجه ها را به سيخ هاي كوچك ( به طول 25 تا 30 سانتي متر ) مي كشيم . تابه چدني را مي گذاريم داغ شود و سيخ هاي كباب را يكي يكي در تابه قرار داده هر طرف سيخ كه برشته شد آنرا برگردانده سيخ ديگري را مي گذاريم تا كبابها آماده شود .بعد با همان سيخ ها در ديس قرار داده كمي كره را روي آن مي گذاريم يا با سس پياز و گوجه فرنگي مصرف مي نماييم


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها