کباب برگ
پنج شنبه 30 بهمن 1393 8:48 AM
مواد لازم:
گوشت راسته گوسفند يا گوساله :: 1 کيلو
پياز :: 2 عدد
روغن زيتون :: 1 استکان
فلفل :: به مقدار کم
طرزتهيه قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمي فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند .
راسته را به پهناي دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمي آبليمو به آن مي افزايم و مي گذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد د گوشت را به سيخ کشيده و کمي روي آنرا با کارد مي کوبيم . آتش را آماده کرده و کبابها را روي آن مي گذاريم . مقداري نمک روي هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد . کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.