0

کباب يوناني

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

کباب يوناني
پنج شنبه 30 بهمن 1393  8:48 AM


کباب يوناني


مواد لازم:
گوشت فيله پاک کرده :: 1 کيلوگرم

فلفل سبز دلمه :: 2 تا 3 عدد

پيازمتوسط :: 2 تا 3 عدد

کره :: 100گرم

نمک وفلفل :: به مقدار کافي

طرزتهيه گوشت را ازطول به طول يک انگشت به يک اندازه مي بريم وبعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسيم مي نماييم (بسته به قطر فيله) به طورکلي اين کباب بايد تقريبا به قطر دو انگشت باشد .
يکي از پيازها را رنده کرده آب آن را با دو قاشق روغن زيتون و کمي فلفل مخلوط مي نماييم و گوشت را چند ساعت دراين سس مي خوابانيم در صورت نداشتن فرصت کافيست گوشت را با اين سس مخلوط نماييم بعد گوشت را به ترتيبي که يک تکه گوشت يک تکه فلفل و يک تا دو پر پياز به سيخ مي کشيم و روي حرارت ملايم کباب مي کنيم و گاهي روي کباب کمي کره آب کرده مي ماليم و در اواخر طبخ کمي نمک به دو طرف سيخ مي پاشيم و در آخر کمي کره روي کباب ها مي گذاريم .


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها