پلو مکزیکی
پنج شنبه 30 بهمن 1393 12:45 AM
مواد لازم :
برنج=5 پیمانه
نمک=4 قاشق چایخوری
پیاز=1 عدد
سیر=2 حبه
فلفل دلمه=2 عدد
روغن مایع=نصف لیوان
مرغ پخته شده=750 گرم
قارچ=250 گرم
نمک و فلفل=بمیزان لازم
زعفران=1 قاشق چایخوری
کره=100 گرم
نعناع و جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج را از قبل خيس کرده يا از شب قبل خيس کرده ( از شب قبل يا حداقل از 4 ساعت قبل). پياز و سير را خرد می کنيم تفت می دهيم جداگانه فلفل دلمه ای خرد شده را به پياز اضافه می کنيم. قطعات مرغ را به تکه های بزرگ خرد کرده و در مقداری کم روغن سرخ می کنيم قارچ را پس از خرد کردن به مواد فوق اضافه می کنيم و نخود فرنگی،نعناع و جعفری و نمک و فلفل را اضافه می کنيم مقداری زعفران را حل کرده به مواد اضافه می کنيم و می گذاريم کاملا آب آن تبخير شود و برنج را طبق دستور آبکش کرده و در کف قابلمه کمی روغن ريخته مقداری برنج در قابلمه ريخته از مواد مخلوط شده و آماده روی برنج می ريزيم اين را تکرار کرده تا مواد به پايان برسد و می گذاريم روی حرارت دم بکشد به مدت 1 ساعت اگر داخل فر خواستيم اين پلو را تهيه کنيم در درجه 175 سانتی گراد به مدت يکساعت و نيم قرار می دهيم.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.