خوراک سبزیجات با نودل
پنج شنبه 30 بهمن 1393 12:24 AM
نودل (Noodle) یا همان ماکارونی رشتهای یکی از انواع پاستاهاست که فرمی رشتهای و نازک دارد و در غذاهای مختلف آسیای جنوب شرقی همراه با سبزیجات مختلف یا ترکیب سبزیجات فصل و گوشت طبخ میشود.
در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات فصل با نودل در کشور تایلند آموزش داده میشود.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲۲۵ گرم ماکارونی رشتهای نازک
▪ یک قاشق سوپخوری روغن کنجد
▪ ۳ قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان
▪ ۲ حبه سیر (خلالی خرد شود)
▪ یک تکه ۵/۲ سانتیمتری زنجبیل تازه (ریز خرد شود)
▪ ۲ عدد فلفل قرمز کوچک دلمهای (خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم کلم بروکلی
▪ ۱۱۵ گرم ذرت درسته کوچک کنسروی
▪ ۱۷۵ گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود)
▪ ۶ عدد پیازچه (خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود)
▪ ۱۱۵ گرم جوانه ماش
▪ ۲ قاشق سوپخوری سویاسس
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ توضیح: سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوهای تیره که مزهای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار میگیرد. این سس داخل شیشههای کوچک در سوپرمارکتها به فروش میرسد.
● طرز تهیه:
۱) ابتدا ماکارونی را به مدت یکربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکشکردن، داخل کاسهای بریزید. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از ۲قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید.
۲ )روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید.
پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت ۳ الی ۴دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.
۳) پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلالشده را به مواد اضافه کنید و حرارتدادن را به مدت ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکششده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا]
حالا شعله اجاقگاز را زیاد کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.