کباب گیاهی
پنج شنبه 30 بهمن 1393 12:24 AM
مواد لازم برای 8 نفر:
ذرت کوچک 8 عدد
کدو سبز 125 گرم
قارچ 450 گرم
پیاز ریز 8 عدد
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری (45 میلی لیتر)
آب لیمو 3 قاشق سوپ خوری (45 میلی لیتر)
مواد لازم برای سس:
روغن مایع سرخ کردنی 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
قارچ خرد شده 225 گرم
بادام زمینی بی نمک 125 گرم بادام
آب 150 میلی لیتر
سس سویا 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
سس فلفل تند چند قطره
طرز تهیه:
کدوها را به ضخامت 5/2 سانتی متر خرد کنید و با بقیه ی سبزیجات روی سیخ بکشید. روغن و آب لیمو را روی آن بمالید و بر روی منقل یا در کباب پزی که از قبل گرم شده، حدود 10 دقیقه بپزید.
2 یا 3 بار آن را برگردانید و روغن و آب لیمو روی آن بمالید. پس از آماده شدن با سس تهیه شده آن را سرو نمایید.
طرز تهیه سس:
برای تهیه ی سس، روغن را گرم کنید. پیاز و قارچ را به مدت 8 دقیقه در آن سرخ نمایید و گاهی هم بزنید. آن گاه به مدت 30 ثانیه در مخلوط کن، مخلوط نمایید.
بادام زمینی را بیفزایید و به مدت 30 ثانیه دیگر مخلوط کنید تا کاملاً نرم شود. سپس آب، سس سویا و سس فلفل را به آن اضافه کرده و در یک ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
بگذارید سس به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
آزمایشی |
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.