کوفته های ترش و شیرین
پنج شنبه 30 بهمن 1393 12:11 AM
مواد لازم برای 48 کوفته:
این تعداد کوفته برای پیش غذای 24 نفر در نظر گرفته شده است، طبعا اگر بخواهید این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی تهیه کنید، باید برای هر نفر تعداد کوفته بیشتری در نظر داشته باشید و در این صورت، این مقدار برای 8 تا 10 نفر مناسب خواهد بود.
تخم مرغ=2 عدد
پودر نان سوخاری ریز=1/2 پیمانه
پیاز ریز خرد شده=1/2 پیمانه
شیر=1/4 پیمانه
نمک=1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه=1/2 قاشق چایخوری
سوسیس دودی چرخ شده=450 گرم
گوشت چرخ شده گوساله=450 گرم
ژله سیب=3/4 پیمانه
خردل=1/3 پیمانه
آب سیب=1/3 پیمانه
مخلوط مساوی سس سویا و خردل=1 و نیم قاشق چایخوری
سس فلفل تند=به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. تخم مرغ، پودر نان سوخاری، پیاز، شیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت و سوسیس را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. از این مخلوط کوفته هایی به اندازه یک گردوی درشت تهیه کرده، داخل یک سینی کم عمق فر بچینید. کوفته ها را در حرارت 375 فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید.
2. در این بین، در یک قابلمه بزرگ، ژله، خردل، آب سیب، مخلوط سس سویا و سرکه و مقداری سس فلفل تند را مخلوط کنید. مخلوط را حرارت داده و هم بزنید تا ژله آب شود و شروع به قل زدن کند. حالا کوفته ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه کوفته ها با سس آغشته شود، کوفته ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا سس اندکی غلیظ شود.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.