كتلت گیاهی
پنج شنبه 30 بهمن 1393 12:09 AM
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
سیبزمینی متوسط: چهار عدد
پیاز متوسط: یك عدد
آرد لپه: چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یك قاشق غذاخوری
آردنخودچی: یك قاشق غذاخوری
سویا: یك پیمانه
نمك و فلفل: دو قاشق چایخوری
زیره سیاه و زرد چوبه: دو قاشق چایخوری
سبزیجات معطر خشك(ترخون، مرزه:) یك قاشق غذاخوری
روغن مایع: یك دوم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا سویا را به خوبی تفت داده و آماده میكنیم. سیب زمینی و پیاز خام را پوست گرفته همراه با سویا چرخ میكنیم و سپس آرد لپه، آرد سوخاری، آردنخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را اضافه كرده، خوب ورز میدهیم به طوری كه حالت چسبندگی پیدا كند، آنگاه در دستمان به صورت گرد یا مستطیل درست میكنیم. در مرحله بعد هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ كرده و بعد همراه لیموترش، خیار شور، گوجهفرنگی و سیبزمینی سرخ شده سرو میكنیم.
● نكته:
میتوانید نصف مایه را با سبزیجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نمایید.در ضمن زمان طبخ این كتلت ۳۰ دقیقه است.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.