شريفي: كارمان در دربي سخت است ولي بايد ببريم
چهارشنبه 29 بهمن 1393 10:36 AM
مهدي شريفي مهاجم سپاهان اميدوار است كه جايگاه مناسبي را در تيم ملي به دست آورد.
شريفي در مورد شرايط سپاهان و مسائل ديگر به سوالات پاسخ مي دهد.
برد به موقعي بود، درست است؟
ما در دو بازي قبلي واقعا بدشانسي آورديم و در دقايق آخر گل خورديم. به هر حال بايد نتايجي كه گرفتيم را جبران ميكرديم و اين درحالي است كه حق سپاهان در دو بازي قبلي اين نبود كه پنج امتياز از دست بدهد. بازي با فولاد براي ما ۶ امتيازي بود و خدا را شكر كه پيروز شديم. اين برد با تلاش بچهها و كادر فني بهدست آمد و مطمئنا ميتواند از لحاظ روحي و رواني به تيم ما كمك كند.
حتما خيلي خوشحالي كه گل سه امتيازي زدي؟
واقعا خوشحالكننده است، ولي براي من اولويت فقط نتيجه گرفتن سپاهان است. فرقي نداشت چه كسي گل بزند و مهم اين بود كه بازي را ببريم. من در بازي با استقلال هم پاس گل دادم و شايد به همين اندازه كه در اين بازي گل زدم خوشحال شدم. با اين حال خوشحالم كه در بازي با فولاد توانستم تك گل تيم را به ثمر برسانم.
اين چندمين گلي بود كه در ليگ امسال زدي؟
اين هفتمين گل بود.
زدن هفت گل در ليگ امسال برايت راضيكننده است؟
من اصلا راضي نيستم. البته اين فصل چند بازي را بهدليل حضور در تيم اميد از دست دادم و يك بازي هم محروم بودم. اين موضوع به ضرر من تمام شد و از اينكه كه هفت گل زدم راضي نيستم. با اين حال بايد بگويم امسال گلهاي مهمي زدم و دروازه تيمهايي مثل استقلال، پرسپوليس، ذوبآهن و فولاد را باز كردم. البته بايد بيشتر گل ميزدم.
فكر ميكني جديترين رقيب سپاهان براي كسب عنوان قهرماني چه تيمي است؟
تيمهاي زيادي براي قهرماني تلاش ميكنند. من معتقدم نبايد كاري به حريفان داشته باشيم و اول بايد عملكرد خودمان را ببينيم. ما اگر خوب نتيجه بگيريم ميتوانيم قهرمان شويم.
در مورد دربي اصفهان چه صحبتي داري؟
بازي سختي است و ذوب آهن هم اوج گرفته است. كار سختي در دربي داريم ولي بايد ۳ امتياز را بگيريم. ما اگر قهرماني مي خواهيم بايد چنين بازي هاي مهمي را هم ببريم.
مثل اينكه پاسپورت خودت را به فدراسيون فوتبال دادي و احتمالا به تيم ملي دعوت شوي؟
من دو رقابت مهمي يعني جام جهاني و جام ملتها را از دست دادم و ديگر دوست ندارم حضور در تيم ملي را از دست بدهم. من همه تلاشم را انجام ميدهم و همه چيز به نظر سرمربي تيم ملي مربوط ميشود. دوست دارم در تيم ملي جايگاه خوبي داشته باشم و البته درصد زيادي از اين موضوع به عملكرد خودم بستگي دارد.