0

.ترشـی انار و لـبو

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

.ترشـی انار و لـبو
دوشنبه 27 بهمن 1393  2:13 PM

مواد لازملبو: پنج عدد سیب درختی: سه عددانار: دو عدد سرکه: به میزان لازم شکر: دو قاشق مرباخوری

 

 
طرز تهیهلبوهای خام را رنده نموده و سرکه را به میزانی که روی لبوها را بگیرد، به آن اضافه می‌کنیم. ترکیب لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته، اجازه می‌دهیم تا بجوشد و حالتی مانند مارمالاد پیدا کند. سیب‌ها را پوست کنده، رنده نموده و به لبوهای جوشیده اضافه می‌کنیم، سپس شکر را افزوده و می‌گذاریم تا مخلوط مواد چند جوش بخورد. مواد را کنار گذاشته تا سرد شوند. انارها را دان کرده، بعد از سرد شدن مواد، آن را افزوده و مخلوط می‌کنیم. ترشی را در شیشه ریخته، پنج تا شش روز در آن را بسته نگه داشته و اجازه می‌دهیم تا کاملا آماده شود
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها