پاسخ به:amirhossein1392 مهمان سوژه هفته
شنبه 2 اسفند 1393 9:09 PM
سوژه این هفته نیز به پایان رسید.
از همه شرکتت کنندگان این هفته هم سپاسگزاریم.
خوب بریم سر وقت سؤال از سوژه هفته:
سلام. ابتدا می خواهم از تمامی کسانی که در سوژه ی هفته شرکت کردند تشکر کنم.
1- امیرحسین جان، چه کسی در جواب سؤال اول، شما رو بهتر معرفی کرد؟ آقای منتظمی
2- علت انتخاب نام کاربری، امضا و آواتارت چیه؟ نام کاربری من متشکل از نامم با تاریخ عضویتم در راسخون است. امضایم هم همانطور که بعضی از کاربران اشاره کردند خیلی عوض می کنم چون تنوع را دوست دارم و آواتارم هم به اجبار آواتار مدیریت است.
3- بهترین تاپیکی که تا به حال زدی از نظر خودت چی بوده؟ به نظرم دوره ی آموزشی نجوم بهترین تاپیکی بود که زده ام.
4- بهترین و بدترین خصوصیاتت از نظر خودت چی هست؟ بهترین خصوصیات را که باید کاربران نظر دهند اما بدترین خصوصیاتم زود قضاوت کردن است.
5- دوست داری کدوم تالار رو به غیر از تالار وبلاگ نویسی، برای مدیریت انتخاب کنی؟ چرا؟ بهتره نامی نبرم چون ممکنه مدیران عزیزی که مدیریت آن تالارها را به عهده دارند ناراحت شوند.
6- بهترین دوستت کیه؟ بهترین دوست یک مسلمان خداست.
7- تا حالا شده از کسی دلخور بشی؟ کی؟ چرا؟ چطور؟؟!!! تا دلت بخواد خخخخ بماند خخخخ
8- بهترین طرح شرمنده سازی رو کی اجرا کرد؟ همه ی کاربران و مدیران با شرکت کردنشون در برنامه ی سوژه ی هفته من را شرمنده کردند.
9- علت حضورت در راسخون چیه(فقط شعار نباشه!!!!) پیشرفت، سازندگی، ارتقای دانش.
10- آیا دلت میخواد بچه های راسخون رو از نزدیک ببینی؟ کیا؟!! صد در صد. من بیشتر می خواهم داداش علیرضا را از نزدیک ببینم خخخخ(شوخی کردم). دوست دارم حاج آقا سجادی و چند نفر از کاربران و مدیران گرامی را از نزدیک ببینم.
11- یک جمله به بقیه کاربران و مدیران بفرمایید. اول کار و زندگی بعد راسخون!
تشکّر از حضورت خواهش می کنم
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)