پاسخ به:amirhossein1392 مهمان سوژه هفته
یک شنبه 26 بهمن 1393 4:14 PM
1- توی یک خط معرفیش کن. امیرحسین خداپرست از اصفهان محصل که خیلی از درس خوشش نمیاد
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ تو محیط مجازی خوبه
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ خوبه اسمشه دیگه . فقط اون 92 یعنی مدل 92 دوگانه کارخانه
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ آواتارش مثل بقیه مدیران انجمنه . امضاءش هم یه شعره فکر کنم شکست عشقی خورده
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ آغا فعاله
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ در مورد نجوم مطالبش خوبه
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ کمک ؟؟ بزار فکر کنم . راستش تا حالا کمک نخواستم
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه اصلا و ابدا
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ چی بگم والا. به بزرگتر از خوش احترام میزاره
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ فکر کنم کمی زود اسبی نه عصبی میشه
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. یادم نمیاد
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. دیگه دورِ منو خط بکش با رژ لبو خط چش نه ببخشید بشین درستو بخون به فکر آینده باش
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ انشاءاله آره
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ قصد ادامه تحصیل دارم
15- به نظرت تو اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ واگذار میکردم به خودش انتخاب کنه
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ واگذار میکردم به خودش
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ حنا دختری در مزرعه اوا خدا مگوم بده اشتباه شد لقب نداره
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ خوبه خدا قبول کنه
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ علیرضا که تازگی جفتشون میخوان گوشی بخرن
20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ تا حالا قول نداده بهم
21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! ای بابا هنوز گزهای حسین رضائی تموم نشده چرا برام گز فرستادی
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از درس و امتحان
23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟ بیا بکن تو دوباره بوسم مگه نمیدونی دوگانه سوزم
24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ دقت ؟؟ آره دغ ت میده تو صندلی داغ تا فامیشلو گفت دغ مرگ شدم
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست