0

تبلت ایسوس ممو پد 8 ام ای 181 سی - 16 گیگابایت

 
lpln110
lpln110
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 153
محل سکونت : اصفهان

تبلت ایسوس ممو پد 8 ام ای 181 سی - 16 گیگابایت
پنج شنبه 23 بهمن 1393  3:18 PM


ASUS MeMO Pad 8 ME181C

شرکت تایوانی ایسوس عاشق ماجراجویی است. این شرکت فعال در حوزه تجهیزات الکترونیکی، هیچ ترسی از به خطر افتادن محبوبیت روز افزون خود ندارد. ایسوس یک روز به سراغ فون پد می‌رود، یک روز پد فون را رو می‌کند، یک روز هم تلفن، تبلت و لپتاپ را در هم می‌آمیزد و محصولی عجیب و غریب خلق می‌کند. قصد نداریم خلاقیت‌های این غول تایوانی را مرور کنیم، در عوض می‌خواهیم به یکی از آخرین تلاش‌های این شرکت در عرصه تبلت ها نگاهی بیاندازیم.
ایسوس در یکی دو سال اخیر بر روی دو سری از تبلت های میان رده تمرکز داشته است: یکی فون پد و دیگری ممو پد. هر دوی این تبلت ها بسیار موفق عمل کردند و با قیمت‌های مناسبی که داشتند نظر عموم کاربران را به خود جلب نمودند. این شرکت امسال از نسل جدید فون پد (Fonepad 7 FE170CG Dual SIM) رونمایی کرد. ایسوس همچنین از ممو پد جدیدی پرده برداشت. ممو پد 8 اینچی جدید ایسوس، MeMo Pad 8 ME181C نام دارد.
ممو پد 8 مدل ME181C نسبت به نسل قبلی‌اش از طراحی بهتر، وزن کمتر و ابعاد مناسب‌تری برخوردار است. ایسوس این بار ممو پد 8 را با یک طراحی بهتر، مشخصه های سخت افزاری تعدیل شده و از همه مهم‌تر قیمتی بسیار مناسب روانه بازار کرده است.
این تبلت به نمایشگری از نوع LED Backlight WXGA با رزولوشن 800 × 1280 مجهز شده. این بدان معناست که تراکم پیکسلی نمایشگر تبلت مورد نظر ما حدود 189ppi است. پردازشگر 4 هسته ای Intel Atom Z3745 با فرکانس کاری 1.33 گیگاهرتز، به عنوان مغز متفکر این تبلت عمل می‌کند. از دیگر مشخصه های سخت افزاری این محصول می‌توان به 1 گیگابایت رم، 16 گیگابایت حافظه داخلی و باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 15.2 وات-ساعت شاره کرد. ایسوس یک دوربین 5 مگاپیکسلی در پشت دستگاه و یک دوربین 2 مگاپیکسلی در جلوی دستگاه تعبیه کرده است. در ادامه با جزئیات بیشتری به بررسی 8 اینچی جدید ایسوس خواهیم پرداخت.



طراحی و ساخت

ایسوس از معدود کمپانی‌هایی است که حتی در ارزان‌ترین محصولاتش یک سری استانداردهای اولیه را رعایت می‌کند. این مسئله در مورد اکثریت تبلت های سال 2014 این شرکت صدق می‌کند. مموپد 8 مدل ME181C یکی از همین تبلت هاست. این تبلت از لحاظ کیفیت ساخت و طراحی ظاهری، در مقایسه با هم قیمت‌هایش، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.


 
بخش پشتی تبلت، بافتی پلاستیکی و مات دارد. این بافت خاص، احتمال سر خوردن تبلت را به حداقل می‌رساند. حاشیه دور نمایشگر نسبت به مدل‌های قبلی باز هم کاهش پیدا کرده. این مسئله به خوش دستی تبلت کمک زیادی نموده است. مدل 2014 این تبلت، یعنی همین محصول مورد بحث ما، نسبت به مدل‌ قبلی مموپد 8 وزن کمتری دارد و از ظرافت بیشتری برخوردار است. این تبلت وزنی برابر با 320 گرم و ضخامتی معادل 8.3 میلیمتر دارد. در مجموع می‌توان گفت که با در دست گرفتن این دستگاه به هیچ عنوان حس داشتن یک تبلت رده پایین به شما دست نخواهد داد. 



با نگاهی به نمای روبرویی تبلت، دوربین جلویی را در بالای نمایشگر و لوگوی ایسوس را در پایین نمایشگر خواهید یافت. در بخش پشتی هم دوربین اصلی تبلت و لوگوی ایسوس به چشم می‌خورند. بر روی لبه سمت چپ، شیار microSD دیده می‌شود. لبه سمت راست هم جایگاه کلید کنترل صدا و کلید پاور (روشن/خاموش) است. لبه بالایی هم برای جک 3.5 میلیمتری هدفون و درگاه Micro USB در نظر گرفته شده.

نمایشگر

این تبلت به نمایشگری IPS با رزولوشن 800 × 1280 پیکسل مجهز شده. این بدان معناست که تراکم پیکسلی نمایشگر تبلت مورد نظر ما حدود 189ppi است. لازم به ذکر است که تراکم پیکسلی نسل قبلی مموپد 8 نیز به همین میزان بود. بنابراین، نمایشگر تبلت مموپد 8 نسبت به نسخه سال گذشته‌اش تغییرات چندانی به خود ندیده. لازم به ذکر است که تبلت میان رده و 8 اینچی سامسونگ یعنی گلکسی تب 4 مدل 8 اینچی نیز همین میزان رزولوشن را ارائه می‌دهد.

 


امسال شرکت ایسوس سیاست‌های عجیب و غریبی در قبال مدل‌های 2014 تبلت های خود به خرج داده است. این شرکت 2 تبلت فونپد 7 (FE170CG) و مموپد 7 (ME170C) خود را به نمایشگری با رزولوشن نسبتا پایین مجهز کرده و آن‌ها را با قیمت‌هایی بسیار رقابتی روانه بازار کرده. اما در قبال 2 تبلت دیگر یعنی مموپد 8 (ME181C) و مدل دوم مموپد 7 (ME176C) رویکرد متفاوتی داشته. دو مدل ME181C و ME176C نسبت به 2 مدل اول از نمایشگرهای بهتری بهره می‌برند.
همان‌طور که متوجه شده‌اید در ME181C از نمایشگر Full HD خبری نیست. از سوی دیگر در این بازه قیمتی نباید انتظار رزولوشن های بسیار بالا را داشت. با این حال نمایشگر WXGA کیفیت تصویر بسیار مناسبی را در اختیار شما قرار می‌دهد. حداکثر روشنایی صفحه نمایش این تبلت نسبتا خوب است و در محیط‌های بیرونی به کمک شما می‌آید. اما به یاد داشته باشید که در این تبلت از سنسور سنجش نور محیط خبری نیست. بنابراین در محیط‌های بیرونی و در زیر نور خورشید، روشنایی نمایشگر به صورت خودکار تنظیم نمی‌شود. از دید ما کیفیت نمایشگر ME181C  رضایت بخش است و شما در کار با آن به مشکل خاصی برنخواهید خورد. در ضمن قابلیت لمسی نمایشگر نیز به بهترین شکل ممکن عمل می‌کند و  شما را به دردسر نمی‌اندازد.


سخت افزار

ایسوس، مموپد 8 مدل ME181C را به پردازشگری 4 هسته ای بر روی چیپ ست Z3745 اینتل اتم مجهز کرده است. این پردازشگر با فرکانس کاری 1.33 گیگاهرتز در کنار یک گیگابایت رم، وظیفه میزبانی از سیستم عامل اندروید و اپلیکیشن های مختلف را بر عهده دارد. این مشخصات سخت افزاری برای محصولی در این بازه قیمتی بسیار مناسب است. این تبلت اکثریت اپلیکیشن ها و بازی‌های اندرویدی را بدون مشکل خاصی اجرا می‌کند.
این عضو از خانواده مموپدها 16 گیگابایت حافظه داخلی دارد. کاربران می‌توانند از طریق شیار microSD نسبت به افزایش حافظه دستگاه خود اقدام کنند. همان‌طور که در ابتدا گفتیم، در این تبلت خبری از شیار سیمکارت نیست. بنابراین اگر قصد خرید تبلتی با قابلیت برقراری تماس تلفنی را دارید و می‌خواهید پول کمتری هم خرج کنید شاید بهتر باشد به فونپد 7 FE170CG نگاهی بیاندازید. وجود GPS و پشتیبانی از قابلیت USB OTG از دیگر قابلیت‌های مهم این تبلت خوش ساخت هستند.

نرم افزار

اما می‌رسیم به قدرت نرم افزاری این تبلت 8 اینچی. مموپد 8 مدل ME181C همچون نسل‌های قبلی‌اش، از سیستم عامل اندروید بهره می‌برد، اما این بار نسخه 4.4.2 این سیستم عامل مهمان مموپد شده است. مهم‌تر از این قضیه، بحث رابط کاربری این دستگاه است. شرکت ایسوس با معرفی سری محصولات جدیدش در سال 2014، پای رابط کاربری اختصاصی خود یعنی Zen UI را به تبلت هایش باز کرده. این بدان معناست که تبلت های سال 2014 ایسوس، از جمله همین تبلت، از اولین محصولات خارج از خانواده ZenFone هستند که رابط کاربری Zen UI را در خود می‌بینند.


رابط کاربری پر رنگ و لعاب Zen UI درست مانند یک لانچر زنده برایتان عمل خواهد کرد. این رابط گرافیکی شما را از سادگی اندروید خالص دور نمی‌کند و در عین حال یک سری قابلیت‌های جالب را در اختیار شما قرار می‌دهد. ایسوس در طراحی رابط کاربری این تبلت، عالی عمل کرده است. آیکون‌های مسطح و شسته و رفته این رابط کاربری بسیار چشم نوازند و درهمان ابتدا شما را شیفته خود می‌کنند. از لحاظ عملکرد Zen UI در مموپد 2014 باید بگوییم که از لَگ های اعصاب خرد کن خبری نیست. با این حال و با در نظر گرفتن مشخصات سخت افزاری و قیمت این دستگاه، می‌بایست انتظارات خود را از این محصول تعدیل کنیم.

دوربین

مموپد 8 مدل ME181C از یک سنسور 5 مگاپیکسلی در پشت دستگاه و یک سنسور 2 مگاپیکسلی در جلو بهره می‌برد. دوربین اصلی این تبلت به فوکوس خودکار مجهز است و در شرایط نوری مساعد تصاویر خوبی را برای شما می‌گیرد. این دوربین در نسبت تصویر 4:3 تصاویر 5 مگاپیکسلی و در نسبت تصویر 16:9 تصاویری 4 مگاپیکسلی ثبت می کند. در ضمن توسط این دوربین شما می‌توانید با سرعت 30 فریم در ثانیه با کیفیت Full HD فیلم‌برداری کنید.


دوربین جلویی (وبکم) این تبلت فیلم‌برداری با کیفیت HD را پشتیبانی می‌کند. این دوربین کلیه نیازهای شما در مکالمات ویدیویی را برآورده خواهد کرد و شما برای گرفتن عکس‌های سلفی می‌توانید حساب ویژه ای بر روی آن باز کنید.


باتری

در این تبلت یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 15.2 وات-ساعت تعبیه شده است. نتایج حاصله از تست این باتری بسیار امیدوار کننده است. باتری مموپد 8 مدل ME181C در کاربری مداوم و ترکیبی بیش از 9 ساعت شارژدهی می‌کند. این میزان شارژدهی، با خاموش کردن یک سری امکانات و یا کم کردن روشنایی تصویر از این هم بیشتر خواهد شد. با در نظر گرفتن رده قیمتی، عملکرد باتری مموپد 8 مدل ME181C کاملا رضایت بخش است.

جمع بندی

ایسوس در این محصول تمام تلاش خود را به کار گرفته تا همه چیز را در حالت بهینه حفظ کند. مموپد 8 مدل ME181C نسبت به مدل سال قبلش طراحی ظاهری بهتری دارد. با محصولی روبرو هستیم که هم خوش ساخت است و هم از قیمت بسیار مناسبی بهره می‌برد. رابط کاربری Zen UI هم که جای خود را دارد. به یاد داشته باشید که در این تبلت، شیار سیمکارت وجود ندارد. شاید به مانند سال گذشته ایسوس مدل سیمکارت خور مموپد را هم روانه بازار کند. با این حال اگر همین کیفیت ساخت را در قالب یک محصول سیمکارت خور می‌خواهید، شاید بهتر باشد به سراغ فونپد FE170CG بروید. البته فونپد مذکور از مموپد مورد نظر ما قیمت پایین‌تری دارد. از سوی دیگر مدل وای-فای و 8 اینچی گلکسی تب 4 هم می‌تواند رقیبی جدی این تبلت باشد.


ایسوس این بار مموپد 8 را ظریف‌تر و زیباتر طراحی کرده است و از لحاظ ظاهری جامه نویی به آن پوشانده. شاید از دید برخی، نداشتن نمایشگر Full HD و یاد نبود دوربین پرقدرت نقاط ضعف به شمار بروند، اما باید دقت داشته باشید که ما با یک تبلت 8 اینچی میان رده روبرو هستیم. با در نظر گرفتن همه جوانب، این تبلت در میان هم قیمت‌های خود، در جایگاهی بسیار خوب ایستاده است.
 
مزایا:
قیمت بسیار مناسب
کیفیت ساخت خوب
وزن کم
شارژدهی خوب باتری
پشتیبانی از قابلیت USB OTG
وجود شیار microSD برای افزایش حافظه
وجود GPS
رابط کاربری ZenUI
کیفیت نسبتا خوب صفحه نمایش
معایب:
نبود شیار سیمکارت

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها