0

معرفی کتابهای طنز

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:معرفی کتابهای طنز
پنج شنبه 15 مرداد 1394  11:02 AM

مجموعه داستان طنز هندوانه به شرط عشق نوشته فرهاد حسن زاده توسط انتشارات چرخ و فلک به چاپ ششم رسید.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مجموعه داستان طنز هندوانه به شرط عشق نوشته فرهاد حسن زاده به چاپ ششم رسید. این کتاب را که انتشارات چرخ و فلک منتشر کرده است، شامل ۶ داستان کوتاه و البته طنز به قلم این نویسنده نام آشنای کشورمان است. در توضیح پشت جلد این کتاب آمده است:

اصولا عشق چیز خوبی است. گاهی هندوانه از عشق بهتر است. البته هندوانه خوردن با عشق جذاب‌تر است.

از همه اینها بهترتر داستان طنز است. داستان‌هایی درباره پدری شاعر مسلک،‌ مادری تیمسار مسلک و بچه‌هایی فرشته مسلک.

این کتاب شامل داستان‌های سه خمیازه جانانه،‌ درخت دوستی، سفر به خیر سلطان سنجر، ساعت عقرب، مرغابی‌های شب و هندوانه به شرط عشق می‌شود.

هندوانه به شرط عشق

در داستان ساعت عقرب می‌خوانیم:

پیرمرد ساعت ساز خیلی به خودش و کارش مطمئن است و توپ را شوت می‌کند توی زمین من: من کارم را درست انجام دادم حاجی. تقصیر شماست که بچه را می‌فرستی پی کار. وقتی من ساعت را تحویل این آقا پسر دادم، هم خودش کار می‌کرد، هم زنگش؛ عین این قلب.

به قلبش اشاره می‌کند و چپ چپ به من خیره می‌شود و می‌گوید: ازش بپرس، لابد تو راه زمینش زده، یا دستکاریش کرده.

مفت و مجانی می‌خواهد بیندازد تقصیر من. می‌گویم: من؟ من درست رسوندمش خونه؛ یعنی گذاشتمش تو خورجین دوچرخه وقتی رسیدم خونه دیدم کار نمی‌کنه…

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها