0

مارمالاد هلو و انبه

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

مارمالاد هلو و انبه
دوشنبه 20 بهمن 1393  12:49 PM

رمالاد انبه, درست کردن مارمالاد انبه, انواع مربا,مارمالاد هلو,مارمالاد هلو و انبه,روش تهیه مارمالاد هلو,طرز تهیه مارمالاد هلو,مارمالاد هلو انجیری,دستور پخت مارمالاد هلو,مربای مارمالاد هلو,مارمالاد هلو و انبه,انواع مربا کمپوت مارمالاد

مواد لازم :

 هلو  ۲ عدد
 انبه  ۱عدد
 شکر  هم وزن هلو و انبه
 پودر ژله هلو  ۱ قاشق مربا خوری
 

 

روش تهیه :هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود .سعی کنید با پشت قاشق میوه ها را له کنید.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است . که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خیلی سریع آماده میشود . میتوانید در این مارمالاد از مقدار شکر کمتری هم استفاده کنید در این صورت نمیتوانیدبه مدت طولانی نگهداری کنید .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها