مربای بهار نارنج
یک شنبه 19 بهمن 1393 11:34 PM
مواد لازم:
شکوفه نارنج : 2 کیلو
شکر : 2 کیلو
آب : یک لیتر
هل کوبیده و وانیل : به مقدار لازم
روش تهیه :
ابتدا آب را روی بهار نارنج ریخته روی حرارت می جوشانیم و بعد از روی حرارت برداشته آبکش می کنیم و برای اینکه تلخی آن از بین برود یک روز در آب خوابانده چند بار آب آنرا عوض می کینم . سپس شکر را در ظرف جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده از صافی رد می کنیم آنگاه شربت آماده شده را روی حرارت می گذاریم و بهار نارنج را که تلخی آن گرفته شده داخل شربت می ریزیم و می جوشانیم ، وانیل و هل کوبیده شده را به شربت اضافه می کینم تا مربا طعم مطلوبی داشته باشد پس از اینکه مربا آماده وشربت آن بحد کافی غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم .
می توانیم هم از مربا و هم از شربت جداگانه استفاده نمایم .